Ana sayfa Haberler

Hindistan: "Plastik Sözleşmesini" başlatan ilk Asya ülkesi

Çin SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Sertifikalar
Çin SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Sertifikalar
Biz zaten dört yıl önce Gölge'den PET yıkama hattı, PE film yıkama hattı aldık, ama biz yine de çok iyi kullanıyoruz, Gölge'nin nazik hizmeti için teşekkürler , işimizi harcayacağız ve STPLAS'tan yeni bir yeni hat alacağız.

—— Sophia Bachtsevani

Merhaba, benim adım Rusya'dan İskender, ve biz STPLAS'tan parçalayıcı satın almak için bir şans şansına sahip olduğumuz için çok mutluyuz ve iyi niteliklere ve iyi hizmete sahip oldukları için çok samimi bir hanımefendi. Umarım gelecekte sizden daha fazla makine satın alabilirsiniz.

—— İskender

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Hindistan: "Plastik Sözleşmesini" başlatan ilk Asya ülkesi
hakkında en son şirket haberleri Hindistan: "Plastik Sözleşmesini" başlatan ilk Asya ülkesi

Hindistan, her yıl yaklaşık %60'ı geri dönüştürülen yaklaşık 9.47 milyon ton plastik atık üretiyor.Bu oran düşük olsa da halen dünyanın ilk çeyreğinde yer almaktadır.Tüm plastik atıkların yaklaşık üçte ikisi PE ve onda biri PET'tir.Bunların arasında, ülkede üretilen tüm plastiklerin yaklaşık %43'ü ambalaj için kullanılıyor ve çoğu tek kullanımlık.

Hindistan Plastik Sözleşmesi, 2030 hedef eylem listesi tek kullanımlık plastiklere odaklanacak;Plastik ambalajların %100'ü yeniden kullanılabilir veya geri dönüştürülebilir;Plastik ambalajların %50'si etkin bir şekilde geri dönüştürülür;tüm plastik ambalajların ortalama geri dönüştürülmüş içeriği %25'tir.

Şu anda Hindistan'daki 27 şirket ve kuruluş, büyük FMCG markaları, üreticileri, perakendecileri ve geri dönüşümcüleri de dahil olmak üzere kurucu üye olarak anlaşmaya katıldı.

Hindistan'ın Asya'da Plastik Sözleşmesine katılan ilk Asya ülkesi olduğu bildiriliyor.

"Plastik Sözleşmesi" Ellen MacArthur Vakfı tarafından başlatıldı.Şu anda, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa, Güney Afrika, Portekiz, Polonya ve diğer ülkeler veya bölgeler bu girişime katılmıştır.

 

hakkında en son şirket haberleri Hindistan: "Plastik Sözleşmesini" başlatan ilk Asya ülkesi  0

 

Hindistan Başbakanı Modi, 2022 yılına kadar tüm tek kullanımlık plastikleri ortadan kaldırma sözü verdi. Ülke ayrıca bu kampanyayı deniz çöplerine karşı başlatacak ve Hindistan'ın 100 kentsel anıtını daha temiz hale getirme ve "hurda olmayan cazibe merkezleri" haline getirme sözü verecek.

Rapora göre, Modi'nin taahhüdü, Hindistan'ın en hızlı büyüyen ekonomisinde plastik kirliliğini tamamen önlemeyi amaçlayan dünyanın en iddialı "plastik yok etme" eylemidir.5'inde Dünya Çevre Günü kutlamalarına katılan Modi, "Bugün yaptığımız seçimler geleceğimizi belirleyecek." dedi."Bu seçim kolay değil, ancak artan farkındalık, teknoloji ve gerçek bir küresel ortaklık sayesinde doğru seçimi yaptığımıza inanıyorum. Plastik kirliliğini yenmek ve gezegenimizi daha iyi bir yer haline getirmek için birleşelim."

Pub Zaman : 2021-09-12 22:29:48 >> haber listesi
İletişim bilgileri
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

İlgili kişi: Ms. Shadow Fan

Tel: 0086 139 1360 8802

Faks: 86-512-58288488

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)